cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Silent

Experiència immersiva i interactiva al voltant del sileni.

Des del naixement fins a la mort, la nostra relació amb el silenci canvia i passa per molts estadis diferents.

Silent és una proposta immersiva i interactiva que explora la relació de l’ésser humà amb el silenci. Una aproximació a un univers eteri, el del silenci. Un univers que fuig d’allò que, per la nostra societat, és essencial en tota relació: la imatge.

En un espai canviant que segueix la interacció del públic i partint del major silenci possible, recorrerem escenes que volen ser una porta a la reflexió sobre el confort, l’abandonament, la hiperactivitat, l’absència de silenci, la recerca del silenci en la monotonia, la solitud i el silenci forçat, la impossibilitat de viure un silenci absolut o l’últim silenci.

Com el silenci, que mai no és igual, aquesta proposta és diferent i irrepetible en cada presentació.
Les accions dels espectadors-oients construiran cada vegada un univers diferent. Serà la relació amb el so i el silenci de cadascun dels participants qui definirà l’experiència de cada seqüència. A voltes, els desitjos individuals definiran l’univers de tot el grup d’espectadors. I, com a la vida, a voltes les decisions del grup s’imposaran als desitjos individuals.

En un espai on la imatge i el so t’envolten, seràs capaç de viure en el silenci i la quietud?

Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció, interacció i mapping, espai sonor: Jordi Pérez i Soldevila
Direcció d’art, creació, disseny gràfic: David Resplandí i Valiente
Comunicació audiovisual, enregistrament de vídeo i 3D: Alba Rosa
Creació visual: Cocobongo
Intèrpret: Gypsy Nel·lo
Espai de creació: Lanau7

Una producció de cia. Sargantana

En col·laboració amb Resplandí Valiente i Cocobongo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura
Next Generation Catalunya