cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

la_companyia

Fundada el 2003

El nostre objectiu principal és crear un espai per l’experiència, la reflexió i el diàleg amb el públic. Amb l’actor-creador com a centre de les nostres creacions, fem servir diverses disciplines artístiques, espais teatrals i no teatrals i la tecnologia per tal d’alimentar aquestes trobades amb el públic. Volem oferir una experiència reveladora amb el públic per canviar el nostre món, i fem servir qualsevol mitjà per arribar al nostre objectiu.

La recerca és essencial per les nostres creacions, no només en les nostres metodologies, sinó també en les qüestions que volem compartir amb el públic. Un desafiament continu de nosaltres per oferir una experiència teatral que remogui per dins al públic.

La base de la companyia és la pràctica continua sota la direcció de Jordi Pérez. El 2009 van establir el nostre espai de treball a Barcelona, on van començar el nostre grup de recerca –La cuina– per desenvolupar el nostre sistema d’interpretació i dramatúrgia. En el període 2009-2018, el laboratori va desenvolupar l’iam system, acrònim de “impulse-action motion”, que, a dia d’avui, guia el nostre treball.

El 2013 vam obrir La Vilella, el nostre lloc de treball i sala de teatre a Barcelona. Aquest espai ens va permetre, no només millorar el nostre treball de recerca i processos creatius, sinó també establir un contacte recurrent amb el públic alhora que oferir a companyies locals i internacionals poder mostrar les seves creacions i portar noves experiències al públic.

El 2020 vam moure el nostre lloc de treball a Ripoll, als Pirineus, amb l’objectiu de trobar un ritme més apropiat per dur a terme el nostre procés de recerca.

Amb el suport de:

Membre de: