cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Breus

La recerca de noves dramatúrgies del nostre laboratori sovint produeix peces curtes o solos amb una forta presència de temes político-socials. “Breus” és una trobada al voltant d’aquestes peces curtes per tal de generar un diàleg entre els participants –tant el públic com els creadors. Aquestes trobades no són necessàriament a espais teatrals, sinó preferiblement a espais que permetin un millor diàleg, així com una mirada més propera a cada creació.

Des de 2018, amb el suport del districte Barcelona Sants-Montjuïc, hem expandit l’impacte d’aquestes propostes teatrals al districte, i hem començat a generar un públic que regularment hi participa.

A cada nova edició, continuem treballant artísticament de la mateixa manera que en edicions anteriors, tot millorant l’espai de trobada entre el públic i els creadors; aquesta és, per nosaltres, una part imprescindible de la recerca per tal de proposar noves fórmules que permetin un diàleg més profund amb l’espectador.

Amb el suport de Generalitat de Catalunya

En col·laboració amb Ajuntament de Barcelona / Districte Sants-Montjuïc / Ajuntament de Manresa / Els Carlins Manresa