cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Recerca

Bases i decàleg_iam system_la cuina_transborders

Transborders

International work sessions

En el 15è aniversari de la companyia, i després de finalitzar el 10è període de recerca “La Cuina”, iniciem una nova sèrie de trobades amb creadors d’arreu del món.
Les sessions de treball internacional “Transborders” ens permet començar un nou viatge de recerca a través d’una sèrie de qüestions antropològiques, sociològiques i polítiques que envolten la nostra existència actual.

Aquestes convocatòries conviden a artistes nacionals i internacionals a respondre a aquestes qüestions, seguint el principi d’obertura i compartició que sempre ha caracteritzat el nostre treball com a companyia.

“Trans-”: entre, més enllà, a través
+ “Borders”: fronteres

Aquest nou viatge compartit vol seguir la recerca començada amb el grup de recerca “La cuina”, anant més enllà del treball iniciat.
Volem continuar buscant un llenguatge universal capaç de connectar el nostre públic actual amb els seu present, el seu passat i permetent que projectin el seu món amb el futur.
Les idees de la física quàntica com quantum, multivers, observador, massa-energia; PNL (programació neuro-lingüística), així com la introducció de noves tecnologies i l’ús de música tradicional són algunes de les bases que assentaran el nostre camí.
Aquestes sessions de treball volen anar més enllà, no només vivint a través de l’acció, alliberant així al creador per poder transcendir, sinó també amb la dramatúrgia de l’acció, definint la relació amb el públic a través dels coses, el temps i l’espai.