cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

projecte fractal

Cia Sargantana ha estat fent servir tecnologia i programació en la recerca artística des del 2013, fent servir mapping i la tecnologia de captadors interactius, principalment, en dramatúrgia. Alguns d’aquests recursos han estat utilitzats en diferents propostes professionals: “Ball d’hivern”, “Carmina Transitus”, “La Plana”, “Li/ea/ving”, “De quan tot filava quan filava”.

El projecte Fractal permet a la companyia compartir amb joves els seus coneixements i la recerca feta en el camp de la tecnologia aplicada a les arts escèniques. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona – Barcelona Activa.

El projecte Fractal està adreçat principalment a joves d’entre 16 i 29 anys que es troben en situació de vulnerabilitat, en risc d’exclusió social o indocumentats.

L’objectiu social del projecte és entrenar a nous professionals capaços de controlar els aspectes tècnics d’un espectacle en viu a través d’una solució innovadora basada en la tecnologia. La recerca i l’entrenament és liderada per Jordi Pérez i Soldevila.

Ja s’han ofert diverses edicions a Barcelona i Manresa, i segueix actiu per a oferir noves sessions arreu.

En col·laboració amb Barcelona Activa