cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Pol (o les campanes)

Endevina l’endevinalla, un gat, set vides i un peix, amb flocs daurats. Una habitació per a tots dos. Una finestra tancada: una campana muda. El gat jugar amb els peixos. El peix, juga amb el gat. Cada dia passa el gat i el tic-tac del timbre sona per tota la sala. I cada dia, el gat ha tornat amb les ungles més esmolades. El gat juga amb el peix. El peix, juga amb el gat. Un dia, de sobte, el gat entra precipitadament i ensenya les dents i el peix salta dins la boca del gat. Qui morirà?

Fitxa artística

Escrit i dirigit per Jordi Pérez i Soldevila

Intèrprets: Eudald Casals, Oriol Casals, Oriol Macià, Òscar Pérez, Albert Pujol, Sergi Descayre, Olga Fañanás, Noemí Torné, Marina Prat, Pau Subirana, Luís Herman, Ferran Junyent.

Llums i so: Dani Carles