cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Stan&Owsky

Stan i Owsky, dos fundadors d’una companyia, es troben sols en un teatre aïllat sense res més a fer que esperar que algú arribi i pugui començar la representació. Però la gelada i ben aviat la neu fan cada cop més improbable aquesta possibilitat. És dins d’aquest ambient de solitud i tensió on es desperten tots els dimonis de la relació de Stan i Owsky entre ells i amb el món del teatre. Frustracions, enveges, necessitats vitals, pors, en definitiva, la corrosió d’una llarga relació teatral sortirà a la superfície amb l’energia d’anys de contenció.

Fitxa artística

Escrit i dirigit per Jordi Pérez i Soldevila
Ajudant de direcció: Marilou Roqueplan
Llums: Vicens Herrero (2012) / Edgar Garcia (2013)
So: Dani Carles, Edgar Garcia
Música: Dani Carles

Interpretació: Eudald Casals (2012) / Saoro Ferre (2013) i Jordi Pérez

Amb el suport del festival MAV del Castell de Montesquiu