cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Li/ea/ving acte I

“Li/ea/ving project” parteix de la comprovació que la necessitat de marxar és cada vegada més intensa en les societats actuals d’arreu del món. Necessitats de fugir, de trobar una sortida, d’intentar viure enlloc de sobreviure.

En aquest “Acte I” ens endinsem en la intimitat de tres casos particulars, entrem a les seves llars poc abans que deixin de ser-ho. Emigrants, refugiats, expatriats… tots sota l’etiqueta d’immigrant en els països d’arribada, ens obren la porta a la seva humanitat just abans de deixar-la enrera i convertir-se, tal vegada, tan sols amb una xifra.

Fitxa artística

Activista: Carles Garcia-Llidó
Pare: Jordi Pérez
Kima: Alba Rosa
Text i direcció: Jordi Pérez i Soldevila

– Durada 50 minuts
– Espectacle site-specific
– Públic repartit en grups reduïts
– Possibilitat de xerrada postfunció

Una producció de cia. Sargantana – La Cuina
Dins del projecte Breus

Amb el suport de:

Districte Sants-Montjuïc – Ajuntament de Barcelona