cia. Sargantana

[cos + espai] + tecnologia

menu

cat /eng

Ball d’hivern

Ball d’hivern proposa un doble contacte amb l’escena, afegint al directe la comunicació entre públic i personatges a través de Twitter.

Un ball etern que ens transporta a un espai irreal però alhora molt proper: l’hivern dins nostre. 5 personatges de diferents èpoques atrapats en un ball intenten fugir d’allò que un dia els va portar a entrar-hi. Tot esperant una seguretat que els permeti sortir i recuperar allò que un dia van deixar aturat — la seva vida — segueixen ballant. Ja només queda ballar al ritme que toqui, abandonar-se. 5 testimonis al voltant d’una sola idea: per què l’hivern s’instala dins nostre? Què tenen en comú el 1714 amb la 1a Guerra Mundial? I George Orwell amb 1714? I nosaltres amb tot això? I si el ritme es parés?

Fitxa artística

Any de la producció: 2013

Intèrprets: Carlos Briones, Georgina de Yebra, Saoro Ferre, Jordi Pérez, Carla Vallès.

 

Escrit i dirigit per Jordi Pérez i Soldevila
Ajudant de direcció: Marilou Roqueplan
Llums: Edgar Garcia